Yeni neslin gözde aranjörlerinden Volga Tamöz, Yazz Records adlı şirketiyle yapımcılığa da el atıyor. Bugüne kadar Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Hande Yener, Mirkelam, Serdar Ortaç, Hadise gibi önemli isimlerle çalışmış olan Tamöz’ün kendi şirketinde şans verdiği ilk sanatçılar ise Burcu Güneş ve bizzat kendisi. Burcu Güneş’in “Sihirbaz” isimli son albümü henüz 1 yaşını doldurmadan çıkan yeni teklisi “Tamamdır” ve Tamöz’ün ilk diski “Forget” mevzubahis iki yeni teklimiz.

BURCU GÜNEŞ – TAMAMDIR

5 ayda hazırlanan “Tamamdır” teklisinin aynı isimli tek şarkısının sözlerini Burcu Güneş, Gülşah Tütüncü ve Gözde Hatiboğlu, bestesini ise Burcu Güneş ve Volga Tamöz yazdı. Diskte orijinal versiyonla beraber 6 remix yer alıyor. Şarkının, Güneş’in son hiti “Gözlerinde Bıraktım Aşkı” ile Ajda Pekkan’ın Volga Tamöz aranjeli “Flu Gibi” şarkısından etkiler taşıdığı söylenebilir.

2009 albümüyle topladığı ödüller, sahne performansları ve TRT Müzik’te sunduğu “Pop Caz Alaturka” isimli müzik programıyla kendinden söz ettiren Burcu Güneş’in bu çalışmadaki stil danışmanlığını Esra Başıbüyük yaptı, fotoğraflarını ise Tayfun Çetinkaya çekti. “Tamamdır”ın önümüzdeki günlerde yayınlanacak klibinin tanıtımını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Şarkıyı aşağıda dinleyebilir, şarkı sözlerini görüntüleyebilirsiniz. Disk 1 Temmuz’da raflarda olacak.

TAMAMDIR: “Bir tanem her daim hayatında kalmak sözü versem / Tutabilir miyim tutabilir miyim? / Seninle her durumda var olmayı istesem / Sona giden yollarda olabilir miyim olabilir miyim? / Her durumda sınanmaya hazırım ben / Gücümü önce Tanrı’dan sonra gözlerinden aldım ben / Bu yüzden mutluyum hayata minnettarım ben / Yanıltmaz umarım kalbimi seneler / Tamamdır / İnanıyorum ben aşkıma / Üzmez o beni sarar beyaz beyaz pamuklara / Devamdır / Ölene kadar senin bu kalp / Güveniyorum sana hadi al al ona iyi bak”

VOLGA TAMÖZ (ee. MISS N) – FORGET

Tamöz’ün piyasadaki uzunçalar (tam albüm) ve tekli tartışmalarına da yeni bir soluk getirdiği düşünülebilir. “Forget” adlı tekli çalışması uçuk bir sayıda, tam 11 tane versiyon içeriyor. Miss N ve Volga Tamöz vokalleriyle tamamlanan aranjelerin tümü Tamöz’e ait değil. DJ Pasha, Halil Vergin, Bahadır Şimşek, Altay Ekren, Erdem Yetim, Fırat Tunçbaş ve Ümit Kuzer çalışmada yer alan remixleri kotaran isimler. Şarkı, 1 Temmuz’da ülkemizde, Ekim ayında ise Avrupa’da yayımlanacak, klibi ise Filmline firması tarafından K. Ulaş Elgin yönetmenliğinde çekildi. Remixlerin tanıtımlarını buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz. “Forget”in Türkiye kaynaklı İngilizce eserlerdeki aksan ve sözlerdeki kısırlık gibi engellere takılıp takılmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bu iki yayımla beraber, Yazz Records‘a müzik yapım, prodüksiyon, menajerlik ve organizasyon işlerinde başarılar dilerizz.