Müzik piyasasında adından sıkça bahsettiren isimlerin en sevilen albümlerinden ön plana çıkmamış tam 17 saklı hit şarkı, özel bir derlemede müzik severlerle buluşuyor.

Albümde, radyo ve televizyonlarda çok karşımıza çıkmayan fakat dinleyicinin kendine sakladığı, konserlerde hep bir ağızdan söylenen, müziği ve sözleriyle kalplerde farklı bir yer edinerek hafızalara kazınan şarkılar, özenle bir araya getirildi.

Birbirinden farklı türleri aynı duyguda buluşturan bu albümde; rock müziğin dev isimleri Duman, Emre Aydın, Aylin Aslım, Ogün Sanlısoy, Feridun Düzağaç, Özlem Tekin ve maNga vurucu şarkılarıyla ses getirirken, pop müziğin zirvesinde yer alan Sıla, Göksel, Nil Karaibrahimgil, Gülşen, Aslı Güngör ve Toygar Işıklı, saklı hit şarkıları ile albüme renk katıyor.

Beraberinde belli bir zümrenin kalbinde taht kurmuş Erdem Ergün, Barbaros ve özel bir proje olan Mirkelam & Kargo, uzun yıllar dinlenecek çok özel şarkılarıyla albümdeki yerlerini alıyor.

Türkiye?nin köklü DJ ve prodüktörleri DJ U.F.U.K ve Ateş Tezer?in önderliğinde kurulan Gazla ekibi ise kısa bir süre önce klibiyle de karşımıza çıkan ve Hüsnü Şenlendirici?nin klarnetini konuşturduğu yepyeni çalışması ?Çıkalım mı? ile albümü sonlandırıyor.

Bugüne dek hiç bir toplama albümde yer almayan şarkıların yer aldığı ?Saklı Hit Şarkılar? Sony Music ve Kral Pop işbirliği ile şimdi müzik marketlerde. Şarkı listesi ise şu şekilde:

01 – Sıla – Yoruldum
02 – Duman – Bu Ask Beni Yorar
03 – Emre Aydın – Unut Gittiğin Bir Yerde
04 – Göksel – Sabrettim
05 – Erdem Ergün – Sebebini Bilmeden
06 – Aylin Aslım – Kalp
07 – Mirkelam & Kargo – Lavanta
08 – Nil Karaibrahimgil – Kamikaze
09 – Barbaros – Olmadi Boyle
10 – Gülşen – Tamamen Yanılsama
11 – Aslı Güngör – Simetri
12 – Toygar Işıklı – Ben Hayatın Mağlubuyum
13 – Ogün Sanlısoy – Hiç Kimse Bilmedi
14 – Feridun Düzağaç – Kara Kara
15 – Özlem Tekin – Sil Bastan
16 – Manga – Iz Birakanlar Unutulmaz
17 – Gazla – Çıkalım mı ( Bonus Track )