2004 tarihli “Uslanmadım”dan bu yana yeni şarkılarına hasret bırakan Levent Yüksel, yeni bir tekliyle tekrar karşımızda. Şarkıcı o tarihten bugüne bir cover albüm (“Kadın Şarkıları”) yayımlamış ve grubu “Sıfır KM” ile müzikal çalışmalarına devam etmişti. Yorumcu, “Aşk Mümkün Mü Hala?” teklisiyle yolda olan yepyeni solo albümün de müjdesini vermiş oluyor.

30 Haziran’da meraklısıyla buluşan diskte iki şarkı yer alıyor. İsim parçasının sözleri Murathan Mungan’a, bestesi Taner Ayan’a ait. İkinci şarkı “Hangimiz” bir Levent Yüksel bestesi. Sözlerinde ise Habil Ceylan imzasını görüyoruz. Çalışmanın prodüktörlüğünü de üstlenen Yüksel, Kasım tarihli Sezen Aksu katkılı uzunçalarından önce bu şarkıları paylaşmayı uygun görmüş. Çalışmanın yapımcılığı ID İletişim’e ait.

Düzenlemeleri sırasıyla Sunay Özgür & Ender Akay ve Levent Yüksel’e ait iki şarkıyı aşağıda dinleyebilir, şarkı sözlerini görüntüleyebilirsiniz.

AŞK MÜMKÜN MÜDÜR HALA?: Kim bilir hangi kalpte yanar / Sırça köşkün lambasıdır bu / Işığını gören gözlere / Kaderin hediyesidir bu / Akşam kavuşmadan / Dükkan kapanmadan / Aşk mümküm müdür hala / Hayat savurmadan / Yıllar sararmadan / Aşk mümkün müdür hala / Gülünü soldurmadan / Gümüşün kararmadan / Aşk mümkün müdür hala / Zamana aldırmadan / Korkmadan, utanmadan / Aşk mümkün müdür hala

HANGİMİZ: Yaşadıklarım mı acıtır canımı / Yoksa yaşayamadıklarım mı / Geceler mi daha karanlıktır sence / Yoksa yarınsız sabahlar / Aşk mı yıkar insanı, aşksızlık mı / Giden mi daha yalnızdır ardında kalan mı / Tek çaresi zaman mı, söyle / Hangimiz hangimizi tamamlayabildik / Üzüle üzüle öğrendik / El sallamayı gidenlere