Yerli sanatçıların sizlerin oylarıyla yükseldiği veya gerilediği liste ?StarMetre?de bu hafta:

Listenin 4. haftasında bir numaradaki isim ilk defa değişti. Zirvenin yeni sahibi Nazan Öncel’i tebrik ederiz.

  1. Nazan Öncel
  2. Ajda Pekkan
  3. Hande Yener
  4. Mirkelam
  5. Tarkan
  6. Sezen Aksu
  7. Şebnem Ferah
  8. Petek Dinçöz
  9. Gülşen
  10. Nil Karaibrahimgil

Tuğba Ekinci’ye verdiği “Yanma Demezler” adlı şarkıyla ve şarkıdaki vokalleriyle çok ses getiren Nazan Öncel bu hafta Sezen Aksu’yu sollayıp 1 numaraya yerleşti. Aksu ise listedeki diğer isimlerin hayranlarından topladığı eksi oyların etkisiyle olsa gerek 6 numaraya kadar geriledi. Mirkelam da bu hafta eksi oy toplamasına rağmen Tarkan’ın gerileyişi sonucunda bir numara yükselip bu hafta 4 numarada karşımıza çıktı. Tarkan’ın gerileyişinde bu hafta yaşadığı zor durumların etkisi var mı bilemiyoruz ama kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Listeye yeni giriş yapan bir isim Petek Dinçöz. Hem de öyle böyle değil, direk ilk 10’a girdi. Hayranlarından ciddi destek vardı bu hafta Dinçöz’e. Yeni klibi “Tırlattım”ın yayına girmesiyle bu destek artabilir. Hayranlarıyla şu sıralar kavgalı olan Hande Yener’in ise haftaya daha da yükselmesi zor görünüyor.

Haftanın diğer dikkat çekici zıplayışları arasında Ertaç Arbay, Yonca Evcimik, Atiye ve Tuğba Ekinci vardı.

TÜM SANATÇILAR sayfasını ziyaret edip sevdiğiniz sanatçıya oy verebilirsiniz. Sizden gelen oylarla kimin daha popüler olduğunu her hafta bu listede göreceksiniz.